Home PageMerkenChiSuperskin huidolie

Superskin huidolie

Verzorg uw huid met natuurlijke huidverzorgingsproducten

Superskin huidolie voor de totale verzorging van uw lichaam

Chi

De Superskin huidverzorgingsproducten van het merk Chi zijn 100% natuurlijk en maken uw huid zijdezacht. De producten zijn in het bijzonder geschikt voor de verzorging van uw gezicht. De Superskin huid oliën zijn tevens ook zeer prettig voor het verzorgen van uw lichaam. Superskin huid oliën zijn luxe natuurlijke huidverzorgingsproducten die een weldaad zijn voor uw huid. De producten bestaan uit een combinatie van 100% natuurlijke werkzame oliën aangevuld met diverse essentiële oliën

Superskin, bijzondere combinatie van natuurlijke oliën

Verzorg uw huid dagelijks met de 100% natuurlijke oliën van Superskin. U zult voelen dat uw huid wordt verzacht, gevoed en beschermt. De oliën bestaan uit een combinatie van rijke huidverzorgende vette planten oliën. De oliën van Superskin zijn met grote zorg door Chi geselecteerd en gecombineerd. De geselecteerde oliën Argan, Cactus, Kokos, Jojoba en Abrikozenpitolie bevatten van nature werkzame huidverzorgende werkstoffen. Uw huid neemt de oliën snel en makkelijk op en laten geen vettig laagje achter. Dit komt doordat de oliën die zijn gebruikt heel veel lijken op het natuurlijke huidvet. De frisse subtiele geur die de Superskin huid oliën bevatten zijn afkomstig van etherische oliën. De oliën hebben ieder zijn eigen specifieke werking op uw huid.

Superskin huidolie

Chi heeft 3 producten ontwikkelt voor de normale tot vette huid, voor een gevoelige huid en voor de ouder wordende huid.

 

 

 

All skin, Superskin huidolie
De All skin huidolie is met grote zorg samengesteld voor de normale tot vette huid. De huidolie bestaat uit een combinatie van diverse biologische oliën. De olie bevat Jojoba, Abrikozenpit en kokosolie. De olie is op een 100% natuurlijke manier geparfumeerd met een compositie van diverse etherische oliën. De heerlijke geur heeft de huidolie te danken aan Ho-hout, Vanille, Mandarijn en Litsea

Sensitive, Superskin huidolie
De Sensitive huidolie is bijzonder prettig voor de gevoelige huid. De basis van deze hoogwaardige olie is Jojoba en is verrijkt met Argan en Kokos olie. De olie heeft een frisse en zachte geur dit is te danken aan de etherische olie van de Sinaasappel, Lavendel, Mandarijn en Litsea.

Anti Aging, Superskin huidolie
De huidolie is speciaal samengesteld voor de verzorging van de ouder wordende huid. De olie is ook zeer aangenaam voor de dagelijkse verzorging rondom uw ogen. Deze bijzonder krachtige huidolie is tevens ook geschikt voor de verzorging van littekens. Uw littekens zullen door de olie worden verzacht en soepeler aanvoelen. Deze rijke olie bevat de 2 luxste oliën die afkomstig zijn uit Marokko de Argan en Cactusolie. Deze hoogwaardige combinatie van oliën is verrijkt met de etherische olie Roos en Sandelhout.

Vette planten oliën + etherische oliën = Superskin huidolie, een weldaad voor uw huid

U kunt direct de verzorgende Superskin huidolie bestellen in de webshop van ‘PRAKTIJK BEWUST IS GEZOND’