Home PageMerkenLa Reine

La Reine

Natuurlijke huidverzorging met Honing, Bijenwas en Propolisla reine

Heb je wel eens last van schrale, droge huid, kloofjes en moet je vaak blijven smeren? Herken jij dat ook? Dan is het nu tijd om anderen voor je aan het werk te laten gaan. La Reine heeft met behulp van ijverige bijen, voedende en beschermende honing crèmes ontwikkeld. De honing crèmes bestaan uit de beste ingrediënten die hun werking ontlenen aan pure flower power!

Natuurlijke huidverzorging

De imkers van La Reine houden op biologische wijze bijen en houden van puur natuur. Zij geloven dat natuurlijke producten beter zijn voor het lichamelijk welzijn en ons milieu. Van honing, bijenwas en propolis is de heilzame en verzorgende werking sinds mensenheugenis bekend. Van deze rijke, natuurlijke bronnen van onze eigen bijen maken zij de beste honing crèmes voor een goede en natuurlijke huidverzorging. Om de honing crèmes een heerlijke geur te geven, voegen we pure etherische oliën van het natuurlijke merk Chi toe.
Met de honing crèmes van La Reine bieden ze betaalbare luxe voor iedereen gemaakt van super ingrediënten. De producten van La Reine zijn dierproefvrij en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Dus natuurlijke huidverzorging zonder parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën!

la reineLa Reine gelooft in natuurlijke huidverzorging. De honing crèmes verzorgen, verzachten en beschermen. La Reine honing crèmes hebben een bijzondere krachtig werking door de pure flower power en zijn gemaakt van super ingrediënten. De honing crèmes bestaan uit de rijke en natuurlijke bronnen van hun eigen bijen die ze op biologische wijze houden. De honing, bijenwas en propolis die onze eigen bijen maken, worden verwerkt in onze honing crèmes. De heilzame en verzorgende werking van honing, bijenwas en propolis is al sinds mensenheugenis bekend. Om de honing crèmes een heerlijke geur te geven zijn pure, plantaardige essentiële oliën van het merk Chi toegevoegd.

 

Werking van honing, bijenwas en propolisla reine

De kracht van super ingrediënt Honing
Bijen verzamelen nectar uit bloemen en voegen daar bijzondere werkzame stoffen aan toe zoals enzymen. Hierdoor bevat honing de krachtige werking van bloemen of Flower Power. Honing is een bijzondere complexe samenstelling van 120 belangrijke biologische stoffen. Wat niet kan worden nagemaakt. Daarbij is de werkzame kracht groter dan die van de samenstellende delen. Honing bevat fructose, glucose, sucrose en maltose, mineralen, vitaminen en enzymen. Honing is voor alle huidtypen geschikt. Bij een droge huid houd honing vocht vast en haar bestanddelen voeden de huid. De huid wordt fluweelzacht en fris. Ook voor de jonge huid is honing goed, omdat deze de huid goed verfrist, kalmeert en bovendien antibacterieel werkt. Honing bevat veel milde zuren die van nature ook in het lichaam voorkomen. Omdat de pH-waarde van de huid ook lichtzuur is, kan honing bijdragen tot versterking van de “zuurtebeschermingslaag” van de huid.

De kracht van super ingrediënt Bijenwas
Bijenwas – bouwstof uit de natuur, wordt door de wasklieren van jonge bijen geproduceerd voor de bouw van raten. Nadat de honing is geoogst, wordt de was gesmolten. Omdat bijen altijd nieuwe was produceren, kan de bijenwas worden gebruikt voor de honing crèmes. Bijenwas is dus een heel belangrijke en vernieuwbare ruwe grondstof uit de natuur. Bijenwas is een uniek product met bijzondere eigenschappen en is niet na te maken, ondanks de ontelbare pogingen van scheikundigen. Bijenwas is een complex geheel van organische verbindingen en bestaat uit Cerin, een mengsel van Cerotine- en Melissinezuur, esters, van meerdere oliezuren, diverse alcoholen en vitamine A. Bijenwas geeft stevigheid en duurzaamheid aan de crème. Door de vitamine A en de antibiotische eigenschappen heeft bijenwas een huid beschermende en vochtvasthoudende werking. Het laat geen kou, nattigheid of wind door. Daardoor houdt bijenwas de lichaamswarmte vast en sluit de huid niet af. De huid blijft ademend.

De kracht van super ingrediënt Propolis
Propolis is het grote geheim van de bijen. Dankzij propolis hebben de bijenvolken zich miljoenen jaren weten te beschermen tegen allerlei ziekten. Bijen leven immers in volken van 30 à 50000 bijen. Ze zitten in een kleine ruimte opeengepakt. Zonder een behoorlijke bescherming tegen ziektekiemen zou een volk snel ten dode zijn opgeschreven. Het woord propolis stamt uit het Grieks. Het is een samenvoeging van de woorden pro en polis. Pro betekent “ter bescherming van”. Polis betekent “vesting”. Wat propolis dus voor het bijenvolk betekent, wist men rond het begin van onze jaartelling al goed in te schatten: een stof die diende ter bescherming van de woning en zijn bewoners. Propolis is niet de naam voor een bepaalde chemische verbinding, maar een mengsel van een kleine 100 verschillende stoffen. Propolis wordt door bijen gemaakt uit harsen en sappen van de knoppen van bomen. Op ingenieuze wijze maken bijen zo gebruik van de natuurlijke stoffen die bomen beschermen tegen diverse ziekten. Door zijn veelheid aan verschillende bestanddelen heeft propolis een uitgebreid scala van eigenschappen. Sinds de oudheid wordt propolis gebruikt door de mens. Door de schimmelwerende en antiseptische eigenschappen is propolis een nuttig middel bij lichte huidklachten.

Filosofie, visie & missie

Puur natuurlijke honingcrèmes
De imkers van La Reine houden op biologische wijze bijen. Zij geloven dat natuurlijke producten en natuurlijke huidverzorging beter zijn voor het lichamelijk welzijn en ons milieu. Daarom bieden ze graag betaalbare luxe voor iedereen met het doel: look good, feel good, do good. De producten zijn dierproefvrij en bevatten geen kunstmatige toevoegingen!

Natuurlijke huidverzorging

Honing is van oudsher een zoet-, genees- en schoonheidsmiddel. Rijke vrouwen gebruikten het vooral als schoonheidsmiddel. De vraag naar natuurlijke huidverzorging neemt steeds meer toe, vanwege hun werking en geur. Voor de imkers van La Reine tijd om alle super ingrediënten van hun imkerij te combineren in kwalitatieve en betaalbare crèmes. En puur natuur, dus zonder parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. Steeds meer mensen worden namelijk allergisch voor deze kunstmatige toevoegingen of ervaren andere nadelige bijwerkingen.

la reineLa Reine, de koningin onder de crèmes

La Reine, klinkt mooi, staat voor schoonheid en is een logische naam voor het bedrijf. Het is Frans voor koningin en verwijst naar de koningin in het bijenvolk. Zij is de belangrijkste en drijvende kracht, ze is zeer vitaal en ze leeft langer. De andere bijen verzorgen haar volledig. Zonder koningin kan een bijenvolk niet overleven. Daarom het veelbetekenende kroontje in het logo. Hierin kun je bovendien de voelsprieten van bijen zien of juist de stampers van bloemen.

Duurzaam ondernemen

De honingcrèmes zitten met een reden in tubes verpakt. Vanwege de hygiëne, krijgen bacteriën nauwelijks kans om de crème te bederven. Veiliger en duurzamer in gebruik dus. Daarnaast kun je zo’n handzame en lichte tube heel makkelijk in je tas meenemen.
De tubes zijn wel van plastic, maar dan van LDPE (lage dichtheid polyethyleen); een veilige en recyclebare plasticsoort. Ook de dozen waarin we de tubes verzenden, zijn bijna allemaal recyclebaar.

PRAKTIJK BEWUST IS GEZOND en La Reine

Als schoonheidsspecialiste en pedicure maak ik graag gebruik van de goede werkstoffen van de bij. Tijdens de behandelingen verzorg ik graag uw huid met deze hoogwaardige producten. Om uw huid thuis optimaal te verzorgen kunt u de producten direct bestellen in de webshop.