Home PageOver sandra

Over Sandra

Sandra Hamers

Ik ben Sandra Hamers, moeder van 2 meiden (5 en 7) en 9 jaar de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Sandra in Oirschot. Ik heb onlangs de opleiding als natuurvoedingsadviseur afgerond en voor mij persoonlijk is het plaatje nu compleet. Ik ben mijn passies voor gezonde voeding en huidverzorging gaan combineren tot een geheel nieuw concept ‘PRAKTIJK BEWUST IS GEZOND’.

Bij de praktijk kunnen mensen terecht voor voedingsadvies, huidverzorging en voetverzorging. “Gezond van binnen en stralend van buiten”

Opleiding natuurvoedingsadvies

Ruim twee jaar gelden heb ik door diverse gezondheidsklachten kennis gemaakt met gezonde natuurvoeding. Ik had extreme last van huisstofmijt allergie, hoofdpijn (migraine), ontstekingen in mijn gewrichten en vermoeidheid. Voor mijn klachten heb ik diverse soorten medicijnen gebruikt maar niets hielp echt. Ik besloot een andere weg in te slaan en ben naar een acupuncturist gegaan. Die heeft mij bewust gemaakt van gemaakt van het feit dat mijn voedingspatroon grote invloed had op mijn klachten. Vanaf dat moment ben ik voor de volle 200% gegaan voor een gezond voedingspatroon. In mijn zoektocht naar gezonde voeding heb ik heel veel gelezen op internet en in boeken. Daardoor werd mede mijn passie voor gezond eten opgewekt. Ik was vele uren per dag bezig met gezonde voeding.

Mijn klachten verdwenen geleidelijk aan en daarbij viel ik 20 kilo af zonder moeite en honger. Het afvallen was een cadeautje maar dat mijn klachten verdwenen was voor mij de kers op de (gezonde) taart. Voor mij persoonlijk werd het duidelijk: ik wilde graag andere mensen gaan helpen met hun zoektocht naar een gezond voedingspatroon. Dus ik heb mijn hart gevolgd en ben de opleiding natuurvoedingsadviseur (HBO Niveau) gestart. Mijn doel is om met ‘PRAKTIJK BEWUST IS GEZOND’ veel mensen te helpen door een persoonlijk voedingsadvies op te stellen. Daarnaast help en leer ik de mensen hoe ze het gezonde voedingspatroon toe kunnen passen in hun dagelijkse leven. Met als resultaat dat ze lekker(der) in hun vel komen te zitten.

Huidverzorging en voetverzorging

Ik werk 9 jaar met veel passie en plezier als schoonheidsspecialiste en pedicure. Telkens als ik een behandeling geef en de mensen de praktijk tevreden verlaten, geeft mij dat een blij en goed gevoel. Na iedere behandeling besef ik dan weer waarom ik voor dit vak gekozen heb. Bij ‘PRAKTIJK BEWUST IS GEZOND’ kunnen mensen terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen met natuurlijke verzorgingsproducten voor dames en heren. Denk aan gezichtsbehandelingen en extra behandelingen zoals epileren en verven van wenkbrauwen en het verwijderen van overbeharing. Van korte gezichtsbehandelingen tot complete gezichtsbehandelingen, om even heerlijk tot rust te komen.

Daarnaast kun je er ook terecht voor pedicure behandelingen. Ik ben naast schoonheidsspecialist ook een gediplomeerd pedicure.

Webshop

Ik heb de praktijk uitgebreid met een webwinkel. Je vindt hier onder andere natuurlijke huidverzorgingsproducten.

 

Ik blog regelmatig over alles dat met voeding en schoonheid te maken heeft. Daarnaast kunt u me volgen op Facebook en Twitter.

Voor vragen of het maken van een afspraak: neem contact met me op!

Maak een afspraak