Home PageSchoonheidssalonWelk huidtype

Welk huidtype

welk huidtypeAls schoonheidsspecialiste maak ik regelmatig mee dat mensen niet weten welk huidtype ze hebben. Ik vind het heel belangrijk dat iedere huid de juiste verzorging krijgt die het nodig heeft.

Ik wil u graag informatie geven over de verschillende soorten huidtype. Tevens wil ik u adviseren welke verzorgingsproducten voor uw huid geschikt zijn.

In de praktijk werk ik uitsluitend met natuurlijke huidverzorgingsproducten. Deze hoogwaardige producten zijn tevens direct te bestellen in de webshop.

In de webshop kunt u kiezen uit een groot assortiment natuurlijke huidverzorgingsproducten.U kunt ervoor kiezen om uw huid te verzorgen met producten van Chi, La Reine of Vertargil. Alle producten bevatten bijzondere en 100% natuurlijke werkstoffen. De producten zullen ervoor zorgen dat uw huid de verzorging krijgt die het nodig heeft.

Chi

La Reine

Vertargil

 

Welk huidtype hebt u?

Normale huid
Gecombineerde huid
Droge huid
Gevoelige huid
Onzuivere tot vette huid
Vochtarme huid
Ouder wordende huid

Ik geef informatie over de verschillende huidtype en verzorgingsproducten. De informatie die ik geef  is een algemene informatie. Voor een persoonlijk huidadvies kunt u een afspraak maken.