Home PageVoedingspraktijkConsulten

Consulten

Graag verwelkom ik u in mijn ‘Praktijk Bewust is gezond’

consulten

Bij ‘Praktijk Bewust is gezond’ kunt u kiezen of u naar de praktijk komt voor uw voedingsadviezen en ondersteuning of dat u mij thuis ontvangt. U kunt dit aangeven in uw afspraakmail.

Maak een afspraak

U heeft geen verwijzing nodig om bij mij in behandeling te komen.

Ik benadruk graag dat ik géén medisch specialist ben. Mijn consulten dienen als ondersteuning op, en zijn op geen enkele manier een vervanging van een behandeling bij een arts. Raadpleeg of overleg ten alle tijde met uw behandelend arts over het veranderen van uw voedingspatroon.

Zie ook de Algemene Voorwaarden van ‘Praktijk Bewust is gezond’

Consulten en tarieven

Gezien de vele eisen van de zorgverzekeraars heb ik ervoor gekozen om mij niet te registreren bij beroepsverenigingen. Dit betekent dat er geen vergoeding mogelijk is bij de zorgverzekeraar. Ter compensatie heb ik mijn tarieven verlaagd te opzichte van de reguliere tarieven.

Het consult dient u contant af te rekenen in de praktijk of vooraf over te maken op rekeningnummer, zoals vermeld in de bevestigingsmail.

Wanneer u verhinderd bent en u meldt dit minimaal 24 uur van te voren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.