Home PageVoedingspraktijkConsulten en tarievenIntakeconsult

Intakeconsult

Intakeconsult

Intake consult

  • 45-60 min
  • In de praktijk € 54,50 
  • Bij u thuis € 55,50 (buiten Oirschot + € 0,25 per km)

We maken samen een afspraak voor een bezoek ( op de praktijk of bij u thuis) en u ontvangt een afspraakbevestiging per mail of post. Ik stuur u tevens een vragenformulier en een uitgebreid voedingsdagboek toe. Het vragenformulier vult u zo zorgvuldig mogelijk in. Het voedingsdagboek houdt u zeven dagen lang bij. Zo krijg ik een goed beeld van uw wensen en klachten en kan ik u efficiënter van dienst zijn. Drie dagen vóór uw intakeconsult, stuurt u het vragenformulier en dagboek per mail of post naar mij retour.

Tijdens het intakeconsult bespreken we uw wensen, behoeftes, klachten en zwakke punten. Het vragenformulier en het voedingsdagboek zijn de leidraad voor dit gesprek. Indien nodig, stel ik aanvullende vragen om een zo goed mogelijk beeld van uw gezondheid te krijgen. Indien nodig of gewenst, wordt u gewogen en gemeten.

Met alle informatie die ik van u heb gekregen, ga ik voor u een persoonlijk voedingsadvies opstellen. Het advies ontvangt u in uw mailbox en zullen we bespreken tijdens de volgende stap: het Plan van aanpak. Tevens krijgt u de eerste tips voor uw nieuwe (gezonde) voedingspatroon.

Maak een afspraak