Home PageVoedingspraktijkVragenformulier en voedingsdagboek

Vragenformulier en voedingsdagboek

Waarom een vragenformulier en voedingsdagboek invullen?

formulieren

Ons eerste contact zal telefonisch of via de mail plaats vinden. We bespreken uw wensen en bekijken of ik de juiste adviseur ben om u te helpen. Als u een persoonlijk voedingsadvies wilt, stuur ik u een voedingsdagboek  per mail of post toe of u vult het zelf direct in op de website. Het dagboek houdt u drie dagen bij en vervolgens stuurt u het naar mij terug. Ik kan op deze manier uw voedingspatroon analyseren en bekijken of ik iets voor u kan betekenen. Ik laat u dit zo snel mogelijk weten en tot hier is het geheel kosteloos.

Als ik iets voor u kan betekenen, kan ik nu voor u een persoonlijk voedingsadvies opstellen. Dit zal het begin zijn van uw nieuwe (gezonde) voedingspatroon.

De volgende stap is een afspraak maken voor een intake consult. U ontvangt een afspraakbevestiging per mail of post. Ik stuur u tevens een vragenformulier en een uitgebreider voedingsdagboek toe. Ik vraag u deze in te vullen en bij te houden. Het vragenformulier probeert u zo zorgvuldig mogelijk in te vullen en het dagboek houdt u gedurende zeven dagen bij. Zo krijg ik een goed beeld van uw klachten en kan ik u efficiënter van dienst zijn.

Drie dagen voordat u bij mij langs komt voor het intakeconsult, levert u het vragenformulier en voedingsdagboek bij mij in per mail, post of via de website.

‘PRAKTIJK BEWUST IS GEZOND’

Raffendonkstraat 19

5688 DK Oirschot

info@bewustisgezond.nl