Home PageVoedingspraktijkWerkwijze voedingsadvies

Werkwijze voedingsadvies

‘PRAKTIJK BEWUST IS GEZOND’ staat voor persoonlijke aandacht, professionele benadering, eerlijk advies en actieve ondersteuning.

werkwijze

Komt u naar de praktijk voor voedingsadvies en coaching, dan kiest u voor een persoonlijke behandeling en begeleiding. Als voedingsadviseur begeleid ik mensen die bewust willen omgaan met hun voeding en daarin de juiste balans zoeken. Als u de juiste balans zoekt en wilt zich bewust worden van voeding, dan bent u bij ‘PRAKTIJK BEWUST IS GEZOND’ op de juiste plek.

Wat kan ‘PRAKTIJK BEWUST IS GEZOND’ voor u betekenen?

Ik stel naar aanleiding van uw klachten en wensen voor u een voedingsplan op. Tevens adviseer ik u welke voeding het beste bij u past. Dit alles om er voor te zorgen dat uw lichaam optimaal kan functioneren en om uw klachten zelfs te verlichten/te verminderen.

Mijn doel als voedingsadviseur is om voor u een voedingsplan samen te stellen zodat u (weer) lekker in uw vel komt te zitten. Daarbij coach ik u graag om ervoor te zorgen dat u zelf uw nieuwe gezonde voedingspatroon volledig kunt toepassen in uw dagelijks leven. Tevens geef ik u tips en adviezen over gezond eten en ontvangt u lekkere recepten.

werkwijze

Ben ik voor u de voedingsadviseur die u op weg kan helpen naar een bewuster en gezond(er) voedingspatroon? Wilt u graag een eerste kennismakingsgesprek om samen te bekijken wat ik voor u zou kunnen betekenen. Maak dan een afspraak voor een kennismaking die geheel gratis en vrijblijvend is.

Maak een afspraak